Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Наско Сираков шокира приятели и фенове

отпечатай новината

26.11.2014 13:16 | Видян 3333 пъти

Наско Сираков шокира приятели и фенове

Легендата на "Левски" и на българския футбол Наско Сираков втрещи приятелите и феновете си. Съпругът на Илиана Раева се появи с чисто бяла коса на последното заседание на БФС, на което бе уволнен треньорът на националите Любослав Пенев.

Наскоро Наско си присади изкуствена коса, за да скрие оплешивяването си, но това явно не е достатъчно, пише "България Днес". Сега Сираков ще трябва да прибегне до боя за коса, за да прикрие признаците на остаряване.

Голмайстор №1 в историята на "Левски" се промени тотално само за една година. Преди 12 месеца 52-годишният Сираков изглежда е живял доста по-добре, поне съдейки по външния му вид. Днес Наско развява чисто бели коси, а няколкодневната му брада също бе с цвят на снежинки. За дооформяне на странната си визия футболният шеф напоследък се носи и с маркови жълти очила.

Според близки на Сираков коренната промяна се дължи на проблемите на семейството. Наско и съпругата му Илиана наскоро имаха разправия с лежалия в затвора за разпространение на наркотици Любомир Костадинов-Младежа. Двамата имаха неособено приятна среща с известния фен на "Левски" при представяне на книгата за Сираков. Според близки на семейството Наско и Илиана сериозно са се притеснили за здравето си след срещата с Младежа, срещу когото имаше и обвинения за побои, изнудване и грабежи.

Отделно от това Наско и семейството му имат сериозни финансови проблеми. Сираков е натрупал огромни дългове, които са се отразили и на визията му. Според мнозина голяма част от тях са заради дългогодишната страст на легендата към хазарта. Именно заради парите Сиракови бяха принудени да обявят за продан огромната фамилна къща в Драгалевци. За тяхно съжаление не се намери продавач, който да извади исканите 4 млн. евро.

снимки: "България Днес"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !