Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Бизнес дами черпят Фъндъкова с метър шоколад

отпечатай новината

26.11.2014 13:29 | Видян 2302 пъти

Бизнес дами черпят Фъндъкова с метър шоколад

Притежателят на конкурса Бизнес дама на годината Евгени Минчев, заведе част от номинираните за престижния приз при столичния кмет. В своя кабинет  Йорданка Фъндъкова посрещна Славка Каравелова, Ружа Игнатова, Наталия Вехозина, Биляна Екснер, София Борисова, Диана Петрова и Евгения Калканджиева . Останалите номинирани Марияна Печеян и Елена Кристиано /Christian of Roma/ , изпратиха по лорд Минчев своите благопожелания към столичния градоначалник.

Производителят на шоколадите от 1 метър Биляна Екснер, дари Фъндъкова с огромен шоколад, който домакинята обеща да изяде на определени моменти до края  на седмицата. За самият конкурс като лични гости на организатора Евгени Минчев пристигат звездата от сериала Ало-Ало Гай Сайнър /в ролята на лейтенант Грубър/ , както и писателката Кармел Грийнууд, която властва по високите етажи на лондонския елит.

Тези дни в офиса на Евгени Минчев пристигна благодарствено писмо от името на вице-адмирал Питър Уилкинсън- председател на Британския кралски легион, с което той благодари за направеното дарение. Както обеща, Минчев дари част от хонорара си за нуждите на Британския кралски легион, чиито почетен патрон е Нейно Величество Кралицата на Великобритания. Благотворителната инициатива на Бизнес дама на годината също е в полза на ветераните от войната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !