Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Бившият на Марая Кери: Ким Кардашиян провали брака ми!

отпечатай новината

01.12.2014 16:39 | Видян 1509 пъти

Бившият на Марая Кери: Ким Кардашиян провали брака ми!

Рапърът Ник Кенън, бивш съпруг на поп дивата Марая Кери, призна, че е имал връзка с Ким Кардашиян. Ник участва в популярна програма, която се излъчва на живо по "Радио Би Би Си" и в която известни звезди се подлагат на детектор на лъжата, с цел слушателите да разкрият най-големите им тайни.

След няколко месеца шушукане, Ник Кенън накрая си призна, че не е спал с моделката и певица Амбър Роуз. Въпреки това детекторът на лъжата показал обратното. „Не направих "това" с Амбър! Това е истината!“ упорствал Ник, въпреки че детектора в студиото твърдял, че той лъже.

Ник още веднъж потвърди, че е имал във връзка с риалити звездата Ким Кардашиян към края на 2006 и началото на 2007 г., много преди тя да стане известна. Разкритието обаче може да му коства твърде много от развода с Марая Кери, с която са женени горе-долу от тогава.

Ник също така призна, че бракът му с Марая е рухнал именно заради признанието, че е спал с Кардашиян. „Винаги ми се случват големи неприятности, когато говоря за това, но това е истината“, споделя музикантът и тв водещ. Що се отнася за това как сега стоят нещата с Марая, от която има две деца, Ник заяви, че ще бъдат приятели завинаги. И дори планират да прекарат коледните празници заедно като истинско семейство.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !