Минисериалът Дарителите с премиера по...

Изключителните истории на едни от най-големите български...

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Камелия с нов проект през 2015г.

отпечатай новината

01.12.2014 16:53 | Видян 1836 пъти

Камелия с нов проект през 2015г.

Усмихната, откровена, красива и както винаги много гореща, Камелия застана пред обектива на модния фотограф Теди Грозданов в „Double 4 Studio“ и позира за корицата на последното издание на дигитално списание STARLETTE за тази година. Добрата новина за всички почитатели и хора, които обичат качествената музика е, че през новата 2015 година певицата ще представи дългоочаквания самостоятелен проект.

Песента „Дай го двойно“, която е дело на Светльо Къслев вече има и видеоклип, заснет от Валери Милев. „Интересна е, защото с него направихме песента „Престъпно е“, която нямаше нищо общо с поп фолка и самият клип беше доста арт и доста различен. Е, остана неразбран, но това не ми пречи да си правя кефа на себе си“, споделя Камелия пред дигиталното списание.

Певицата, която от момента на появата си на музикалната сцена винаги е била сред топ имената в жанра е известна и със своята откровеност, както в професионален, така и в личен план. Пред изданието Камелия сподели, че най-голямато й предимство според нея е естествеността: „Дори да съм бъркала не съм се притеснявала да кажа: Да аз сбърках! Дори да съм грешала не съм се притеснила да кажа: Да, аз сгреших, издъних се!“. В STARLETTE ще прочетете защо звездата напусна музикална компания „Пайнер“, каква е рецептата за дълготрайна и щастлива връзка, има ли цена искреността и още много любопитни неща, идващи дълбоко от човешката душа. За визиите на певицата се погрижиха стилистката Елина Фиркова с тоалети и аксесоари на Plus Zero, Giotto и JS Jewellery, гримът е дело на Никола Иванов, а косата на Моника Братоева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !