Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Желко Йоксимович идва в България

отпечатай новината

02.12.2014 16:58 | Видян 1718 пъти

Желко Йоксимович идва в България

Сръбският певец и композитор Желко Йоксимович ще гостува в България на 20 март 2015 г. за самостоятелен концерт в зала 1 на НДК, съобщиха организаторите. Поп певецът става звезда в цяла Европа с песента "Lane моье". Успехът му се дължи и на изпълненията му на живо, в които са вплитат традиционни фолклорни инструменти, поп баладичност и балкански ритми. Затова медиите по цял свят го определят като "Господарят на балканските балади", припомня БТА.

Освен вокалист, Желко Йоксимович е композитор на песните на най-големите изпълнители в Сърбия. Той пленява публиката и с таланта си да свири на повече от 10 различни музикални инструмента, сред които акордеон, пиано, китара и барабани. Йоксимович е и един от малкото сръбски изпълнители, събрали над 50 000 човека на свой концерт в Босна и Херцеговина. Знаменитият музикант е познат още и като най-успешния мъжки глас на Балканите.

В София публиката ще има възможност да се наслади на шоуто "Balkan Bazar", което е специално създадено да покаже многостранните таланти на изпълнителя и силата на балканската музика. Ще прозвучат също и най-големите му хитове - "Ljubavi", "Lane moje", "Supermen", "Stihija", "Lejla" и "Nije ljubav stvar".Билети за концерта на 20 март могат да бъдат закупени на цени от 30 до 60 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !