7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

"Инструментът" на Малък Тошко разцепи „БИГ брадър”

отпечатай новината

03.12.2014 14:44 | Видян 2500 пъти

Първите номинации очи в очи ще бъдат излъчени тази вечер в „БИГ брадър ол старс”. Съквартирантите трябва да се изправят пред останалите и да кажат в очите им аргументите, с които ги номинират. Елиминационната игра ще подложи на изпитание състезателния дух и издръжливостта на отборите и техните капитани Емил Каменов и Христо Трифонов. Развоят на събитията ще накара Биг брадър да се намеси и да изправи двамата най-силни мъже в Къщата в пряк двубой. Борбата за надмощие ще бъде безпощадна, а едно мъжко его - наранено.

След скандалното поведение на Тодор Славков нищо в Къщата вече не е същото. Довечера ще видим как любимите риалити звезди започват да оформят бавно своите лагери. Катерина Евро се оказва в сърцето на единия, а за вражески лагер тя обявява този около Тодор. Христо Трифонов категорично ще застане на страната на Малък Тошко и дори ще започне на убеждава останалите, че преувеличават в оценките си към него.

Както БЛИЦ съобщи, преди дни Славков скандализира съквартирантите си, като развя мъжкото си достойнство по време на мисия. Той беше пиян на мотика и не се трогна от забележките на Катерина Евро, която беше най-близо до него. След като му видя члена, актрисата излезе потресена от стаята, а на лицето й беше изписан ужас. Славков обаче повтори „геройството си”.

Биг брадър ще вземе още едно решение за живота в Къщата. Той ще даде достъп до малката спалня на „Политбюро” от предходния VIP сезон, а Катето и Пламена бързо ще възползват от предоставената възможност. Това няма да се харесва на Петя, която от началото на формата моли да бъде допусната във VIP покоите, защото хъркането на мъжете й пречи да спи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !