Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

Килата: Не е логично млади момичета да си правят корекции

отпечатай новината

08.12.2014 13:31 | Видян 1622 пъти

Килата: Не е логично млади момичета да си правят корекции

Рап певецът 100 кила даде едно от най-искрените си интервюта пред колегата си Ванко 1. Двамата застанаха очи в очи в предаването „Папараци”.

Певецът заяви, че с много работа и желание нещата се случват лесно. „Взимах по 10 лв. на вечер. Живеех сам, гледах брат ми. Сега не мога да кажа, че съм богат”, сподели Килата. Певецът обясни, че е най-силен в правенето на клубни шоута из страната. „Винаги като се напия завършвам с твоите парчета”, призна рап певецът от Пловдив.
Нашите жени парцали ли са, попито го водещият Ванко 1.

„Българската жена доста се глези. Много са красиви и направени. Да не прекаляват обаче с корекциите. Не е логично на 23-24 години да си правиш дупе, уши, гърло. Дайте го по-спокойно”, обърна се към подрастващите 100 Кила. „Аз мисля да живея до 100 – 120 години”, изцепи се изпълнителят. Той разкри, че няма сериозно момиче до него и добави, че си мечтае за европеидна жена с красива усмивка.

„Има красиви жени около мене, но малко ми е сложно. Харесвам няколко момичета, но не знам дали ще се получат нещата. Искам някоя европеидна жена, която да има готина усмивка. Да ме открадне и да замина с нея”, сподели Килата.

„И да може да рапира”, включи се Ванко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !