Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Катето и Малък Тошко потрошили бар

отпечатай новината

10.12.2014 09:49 | Видян 2914 пъти

Катето и Малък Тошко потрошили бар

Оказва се, че пиянските изцепки на приятелите по чашка Катерина Евро и Тодор Славков са известни на цяла София, научи „Всеки ден". Старите познайници са хвърлили в шок и потрес не един барман или клиенти на заведение, наливайки се до ранни зори и тръгвайки си безславно залитайки и фъфлейки.

По време на един от среднощните си гуляи преди няколко месеца актрисата и внукът на Тодор Живков втрещили персонала на известен и скъп столичен бар с агресивното си пиянство. Звездите буквално потрошили голяма част от покъщнината на заведението, като не само че не платили щетите, но и дори не възнаградили служителите, които цяла вечер ги търпели, с голям бакшиш.

„Дойдоха с голяма компания, бяха запазили маса предварително. Никой обаче не разбра какво точно стана и защо с напредването на вечерта започнаха да буйстват и да се държат откровено казано неадекватно и невъзпитано. Персоналът го беше страх да им каже нещо, бяха извън контрол. По едно време Тошко се съблече до кръста, започна да си сваля и панталона, като в един момент остана по бельо. На всички обаче им беше неудобно да му направят забележка. Катето също не беше в добра форма, залиташе и се подпираше по масите, но въпреки това не спираше да си поръчва още. Изпускаха чаши, бутилки, разливаха вино и уиски по пода... Грозна картинка представляваха, а се имат за голяма работа", споделиха пред наш репортер от екипа на заведението, което звездите от „Биг Браръд ол старс" обърнали с главата надолу.

Припомняме ви, че самата Катерина разкри в изповедалнята на шоуто, че честите залитания на Малък Тошко по чашката не са нещо ново за нея. „Излизаме в една компания, знам му магариите. Той, без да е доволно почерпен, не отива на бар", призна звездата от „Оркестър без име".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !