Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Ники Кънчев сви сармите на клюкарката Петя Бу

отпечатай новината

10.12.2014 10:27 | Видян 2363 пъти

Ники Кънчев сви сармите на клюкарката Петя Бу

Биг Брадър излъчи кадри на певицата Петя Буюклиева, в които тя направи твърде лични и скандални твърдения за своите колеги Камелия Тодорова, Васил Найденов и Йорданка Христова. След излъчените кадри водещият Ники Кънчев се обърна към камерата със специално изявление, пише Блиц. В него той обяви, че екипът се дистанцира от думите на Петя Буюклиева по адрес на най-големите звезди на родната поп сцена.

“Камелия не е много по-голяма от мен и от Катето. Тя сега навърши 60 години”, обясни на част от съквартирантите Буюклиева и обвини колежката си, че навремето е вземала наркотици. Катето Евро шумно се възмути от твърдението и заяви, че това изобщо не е вярно, но певицата разпалено обясни, че го знае от покойния съпруг на Камелия. Цитира го с думите: “Докато ходех да работя в някаква месарница, в някакъв цех, тя се напиваше по цял ден, майка ми гледаше близначките”. Буюклиева продължи: “Като спря дрогата, започна много да се налива. Заклевам се, мъжът ми ги разказва.”

“Биг Брадър категорично не одобрява и няма да се асоциира с разпространението на клевети или неистини, които целят да опетнят имиджа на емблематични имена за българската култура. И все пак Биг Брадър беше задължен да излъчи кадрите, в които Петя Буюклиева изрича тези непроверени факти, в името на това да спази основния принцип на шоуто, а той е да представя цялостно и без каквито и да е пристрастия характера на участниците в риалити формата”, добави Кънчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !