НиЛо в страстна целувка с Ники...

Николета Лозанова обича да привлича вниманието върху...

Мечтите стават реалност в премиерния...

Бразилската теленовела, достигнала до 160-милионна...

Гадже на Наско Месечков съсипва Емилия

отпечатай новината

10.12.2014 12:07 | Видян 2650 пъти | Гласували 1

Гадже на Наско Месечков съсипва Емилия

Поп фолк дивата Емилия е заплашена скоро да се прости с кариерата си. Причината е, че 32-годишна певица почти никой не я иска за участия. Тази клюка все по-често обикаля гилдията. Половинката на футболния бос Коко Динев не се радва на успех, както колежката си Преслава и дори като наскоро завърналата се в лоното на димитровградската компания „Пайнер” ангелогласна Десислава.

Причината не е поради намалели певчески умения, а заради човека, който е до нея и я менажира. Певицата е уцелила малшанс и е попаднала на неудачен асистент, който не само не умее да я представя в добра светлина. Така нареченият пиар прави дори това, че медии, печатни и електронни, както и телевизии да я избягват, пише hotarena.net. Или по-скоро да не я търсят нито за интервюта, нито за статии.

Което катастрофално рикошира върху имиджа и изявите на изпълнителката на „Ти си ми”.
Защото родената в Раднево фолкаджийка си е наела за пиар мъж, който бил деликатно близък до танцьора Атанас Месечков, разкриват близки до средите на двамата. Той се казва Светослав Кюркчийски. Връзката на Емилия със светския свят и публичното пространство имал срамен прякор, който недвусмислено намеквал за ориентацията ум и предпочитанията в личния живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !