Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Уитни Хюстън в кървав, пиянски бой малко преди смъртта си

отпечатай новината

10.12.2014 17:31 | Видян 3192 пъти | Гласували 1

Уитни Хюстън в кървав, пиянски бой малко преди смъртта си

Семейството на самоубилата се музикална легенда Уитни Хюстън е бясно заради ново риалити. R&B Divas: LA е посветено на музикалните диви в шоубизнеса и в него се разказва много за живота на починалата звезда. Роднините на Хюстън  трудно се съгласили да съдействат, но черешката на тортата била новината, че в сериите ще се включи  и 45-годишната бивша участничка в X Factor Стейси Франсис, която се сбила публично с дивата часове преди смъртта ѝ през февруари 2012 г.

„Семейство Хюстън се разстрои много, след като научи за участието на Стейси в продукцията. Роднините на певицата смятат, че това е поредната плесница в лицето им”, сподели източник пред Daily Mail.Снахата на Уитни обвини Стейси, че е преследвала звездата от „Бодигард” по време на партито по повод наградите „Грами”.

„Тя постоянно се буташе пред Уитни ѝ искаше да започне разговор. Уитни не я познаваше, затова просто я игнорираше. Но накъдето и да се обърнеше, Стейси се навираше в лицето ѝ”, сподели Пат Хюстън преди време в шоуто на Опра. Франсис отрече да е била обсебена фенка на Уитни, както и, че я е следила. Малко след скандалната смърт на дивата тя обясни пред Mirror, че двете имали спор и то заради гаджето на Хюстън – Рей Джей.

„Уитни дойде при мен и ми каза: „Познаваш моето бебче, Рей? Да, аз съм кугър.” Аз ѝ казах да се успокои и че си измисля, че между мен и Рей има нещо. Казах и че в момента прави сцена и трябва да престане. Тя беше изпила много алкохол, аз също бях пийнала”, заяви Франсис  за физическата си разправа с Хюстън, която остави кървави следи и по двете жени.

Скандалът е бил потушен набързо и сега малцина си спомнят за случилото се. Стейси така и не е успяла да изкара собствен албум, но се опитва да пробие в шоубизнеса соло. Според семейството на Уитни тя постоянно напомня за боя си с Уитни, за да си направи ПР и да изкара пари от роднините ѝ, които не желаят да се петни името на починалата звезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !