Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Петя Бу: Васко, прости ми!

отпечатай новината

12.12.2014 17:41 | Видян 2602 пъти | Гласували 1

Петя Бу: Васко, прости ми!

Поредната звезда, която си тръгна от "Биг брадър ол старс" на крачка от финала, след гласуване на зрителите бе естрадната изпълнителката Петя Буюклиева. За несгодите, радостите и факта, че откри приятели в лицето на Ники Китаеца и Тодор Славков, "България Днес" се срещна с изпълнителката на "Баба ми е фаталната жена" след излизането й от риалити формата по Нова телевизия.

Ето какво отговори певицата на вупроса дали съжалява изказаните в "Биг Брадър"  думи си по адрес на Васко Кеца и Емил Димитров:
 
"Няма за какво да съжалявам. Тя и Катето приказваше много неща на тази тема, но те не се излъчиха. Другото - искам да кажа, че този разговор те започнаха да го водят за всички артисти, а се излъчи само това, което аз казах. На Васко Найденов обаче искам лично да се извиня, че казах, че има нов приятел и че отдавна не е с импресариото си Ивайло. Искам да го помоля да ми прости, защото в тази скука и простотия и аз забравих да преброя първо до десет, преди да говоря. Аз съм си виновна за това. Ами Емил Димитров в края на годините си наистина беше на инвалидна количка и го придружаваха в тоалетната. Моля ви се хора, какво съм си измислила, кое не е така. И беше на морфин заради болките си. Искам да се извиня на Васил Найденов, защото той е идол и го обичам открай време, с най-много хитове от всички нас е. Сложих му името в устата си, а не заслужава да бъде коментиран.", заяви Петя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !