Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Катето в схема с Малък Тошко за победата

отпечатай новината

15.12.2014 09:00 | Видян 1766 пъти

Катето в схема с Малък Тошко за победата

Катето Евро и Тодор Славков играят комбина и си помагат взаимно, за да стигнат до финала на „Биг Брадър", разкриха от екипа на шоуто. Актрисата и внукът на Тато се договорили да играят отборно още преди да влязат в Къщата. Приятелството им датира от години и затова те сметнали, че именно сега е моментът да преметнат всички и да разиграват сценки, които ще им натрупат рейтинг.

„Катето го е виждала не един път да се налива като смок и да си сваля гащите, да не мислите, че не й е позната тази картинка? А сега се прави на ощипана мома и на примерна баба, която се възмущава от тези неща. Всичко е театър", коментираха за „Всеки ден" познати на звездата от „Оркестър без име". Ролята на Тошко била да създава екшън в Къщата, да прави интересни моменти и да се излага, Евро пък трябвало да го утешава и успокоява, а зрителите да й съчувстват и да я съжаляват. Катето и синът на Батето се разбрали, който и от тях двамата да спечели шоуто, след това да раздели наградата с другия. Те обаче си направили сметките без кръчмаря, защото преди да влязат в Къщата, още не знаели, че любимецът на зрителите няма да вземе пари, а ще получи джип. Сега единственият начин да си поделят наградата, е като продадат возилото.
Не е тайна за никого, че най-големият стимул на Катето Евро за влизане в „Биг Брадър" са парите. Всъщност актрисата е закъсала яко и всеки лев й е необходим, разкриват за „Всеки ден" запознати.

Малко след смъртта на съпруга й Георги Кадиев Катето решила да ипотекира къщата си в „Горубляне" срещу кредит от банката в размер на цели 50 бона. Причината е, че Евро имала нужда от сериозно стягане на дома тогава, а от никъде не можела да намери необходимите й 20 хиляди за ремонт на покрива, на градината и на банята, която по това време все още била външна. Останалите средства тя решила да си скъта за черни дни. И те дошли малко по-късно.

Въпреки че си намери работа като водеща в ТВ7, Катето така и не успяла да върже двата края, защото от телевизията бързо врътнаха кранчето и така й не изплатиха всичките дължими заплати. Малко по малко спестените средства започнали да се топят, а вноските и лихвите за кредита да набъбват. „Тя иска да закрепи положението си, преди да се роди внучката й, защото след това също ще трябват пари, а тя не иска да виси на врата на Сашко", коментират запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !