Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Благо Георгиев се жени

отпечатай новината

15.12.2014 12:21 | Видян 2635 пъти

Благо Георгиев се жени

Един от най-известните родни плейбои - Благой Георгиев, е предложил брак на младата си половинка Куини-Алис, гласи най-новата клюка в светските среди. Макар да са заедно само от месеци, напористата блондинка успяла до такава степен да вземе ума на играча на "Рубин" (Казан), че той й предложил да се оженят веднага щом финализира развода с бившата си Христина Витанова.

Благо направо се е побъркал по нея, угажда й за всичко, непрекъснато й праща цветя, постоянно й звъни, не я изпуска от поглед. Никога не сме го виждали толкова влюбен. Затова искаше да и засвидетелства верността и силата на чувствата си. Това е един вид обещание, което двамата си дадоха да са заедно, каквото и да се случва", споделиха близки до Джизъса, пише в. "Всеки ден".

Запознати пък издават, че след като научила новината за бъдещия брак на мъжа си, екс половинката и майка на децата му Йоана и Давид, Христина буквално откачила. Въпреки че, откакто Благо тръгна с Куини, бившата му се прави на Желязната лейди, от няколко месеца гимнастичката буквално не била на себе си. Бесовете на брюнетката се развихрили още след като тийнейджърката и настояща любима на Георгиев започна да дава интервюта. Тогава ученичката заяви най-безпардонно, че досега футболистът не е попадал на точната жена, която да го задържи повече време до себе си.

"Той не е получавал никога подкрепа и любов, от която има нужда", сподели Куини. Витанова си мислела, че може да понесе поредната афера на Благо, но думите на уж по-неопитната дама силно я провокирали. Тя му поставила ултиматум, че може да вижда наследниците си само в определени дни, въпреки че предварителната им уговорка гласяла съвсем друго.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !