Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Около Тошко има хора, които му пият парите

отпечатай новината

17.12.2014 13:41 | Видян 1963 пъти

Около Тошко има хора, които му пият парите

В телевизионно интервю Катерина Евро, опроверга всякакви слухове за обтягане на отношенията и с Тодор Славков и за това, че била обидена от факта, че не грабна приза „Любима риалити звезда на България".

"Около Тошко има хора, които му пият паричките, но те не дойдоха да го посрещнат на финала на "ВИП Брадър, нали? А мен ме чакаха толкова много приятели и близки, които обичам" - каза актрисата пред Гала.

Катето Евро поясни, че не е ядосана на Тодор Славков, с когото се познават отдавна. Беше лаконична и по отношение на пиянските му изцепки в шоуто, които той финализираше с показване на мъжествеността си.

"Готин е Тошето, но си пийва малко повече", призна Катето. "И не от яд към него не отидох на партито, което беше след финала на шоуто", допълни актрисата.

"Мечтаех да бъда с моите хора, които бяха накупили храна и ме чакаха. Знаете, аз живея в къща, сама... Със Сашето си говорихме сто пъти по телефона, че беше във Варна. Много се притеснявах да не съм направила нещо, с което да го изложа, но се успокоих като ми каза:

"Гордея се, майко с теб!", разкри една от любимите участнички в "Биг Брадър".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !