Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Димана е в щастливо очакване

отпечатай новината

16.10.2008 17:45 | Видян 21923 пъти | Гласували 3

Димана е в щастливо очакване

В самото начало на Новата 2009-та година на бял свят се очаква да се появи първородната рожба на чаровната Димана. Терминът на певицата е на 1-ви януари, а полът на бебето, както и името, бъдещите родители пазят в дълбока тайна.

Димана е третата певица от “Пайнер”, която ще стане майка през 2008-ма година, макар и в нейния край. Първа бе Емилия, която на 11-ти май даде живот на малкия Иван, а на 28-ми юли Мария роди своята дъщеричка Марая. Димана прекарва последните месеци от своята бременност най-вече в къщи, като се отдава на пълноценен релакс и почивка. Наскоро тя посети родния си град Добрич, където вероятно ще се завърне отново чак след раждането на първородната си рожба.

Димана планира да се възстанови възможно най-бързо след раждането, тъй като многобройните й фенове вече я очакват. Последният видеоклип, с който певицата зарадва всички тях бе към песента “Колко часа любов”. Песента бе включена в традиционната компилация “Payner Summer Hits” и бързо се превърна в един от хитовете на Лято 2008.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !