Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Бербатов в шок!

отпечатай новината

18.12.2014 13:24 | Видян 3175 пъти

Бербатов в шок!

Коледа няма да бъде весела за най-добрия български футболист през този век Димитър Бербатов. Навръх най-светлия християнски празник Митко е изпаднал в жестока драма, а неприятностите в семейството му се редят една след друга. "България Днес" научи, че фамилията на Бербатов се разпада сгромолясващо. Майка му и баща му са в тежък развод след 34 години брак. Причина за драматичните събития в родата е смъртта на любимата баба на Митко - Верка. Досущ като в повестта "Гераците" на Елин Пелин, семейните ценности се разпадат след кончината на дълбоко уважаваните възрастни хора от село Марикостиново.

Всъщност терзанията на Митко тепърва започват, след като баба му го напуска. Родителите му, които от години не делят един покрив, вече не могат да се понасят. До този момент те умишлено прикривали семейните си проблеми, за да не влошат и без това разхлабеното здраве на старицата. След като я погребали, враждата между двамата ескалирала. Бащата на футболиста - Иван Бербатов, внесъл в съда иск за развод. Първото дело е било насрочено за изминалия вторник, но съпругата му Маргарита не се явила.

Според достоверни източници делото няма да мине под знака на взаимното съгласие, тъй като майката на Митко не иска да даде развод. Маргарита подозира, че мъжът й си има любовница и именно тя го натиска да предприеме съдебните действия. "България Днес“ се свърза с Иван Бербатов, който не бе особено словоохотлив.

"Вас не ви интересуват личните ми дела. Гледайте си вашия живот. Какво толкова е станало? Нищо не казвам", отсече Бербатов-старши. За депресията на Митко призна неговата майка. "Аз съм твърдо против развод, въпреки че не живеем заедно. Не желая да нараняваме децата си, не искам пак да сме на челните страници на вестниците. Целият този шум, цялата тази патърдия, която сега се вдига, вреди на нас и на синовете ни", бяха думите на Бербатова пред „Блиц“.

"Писна ми все да съм виновната за всичко! Все да бъда поставяна в тъмната страна. Знаете ли колко семейства има, в които единият спи в едната стая, другият - в другата. Иван настоява и подава молби. Защо го иска, какво му стана? Някой кара ли го да го прави?", пита през сълзи Бербатова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !