Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Общински кмет бие гражданин...

Общински кмет е пребил гражданин във владения от него...

Риана е новият творчески директор на Puma

отпечатай новината

18.12.2014 15:07 | Видян 1265 пъти

Риана е новият творчески директор на Puma

Барбадоската певица Риана е музата на множество световноизвестни дизайнери, сега обаче певицата е решила да постави модната си кариера на друго ниво и да заеме позицията на креативен директор на "Puma".

Първата официална среща на Рири и директора на спортната марка се състоя в Херцогенаурах, Германия преди дни. 26-годишната певица, която е договорила сделка за 1 милион долара за създаването на колекция за германската марка спортно облекло през ноември, е повишена в творчески директор на бранда.

"Риана ще работи с Puma в разработването на класическия стил за марката, както и за създаване на нови предложения, които да обогатят продуктовото портфолио на марката.

Носителката на "Грами" също така ще се присъедини към олимпийския спринтьор Юсейн Болт и футболиста Марио Балотели като световни посланици на Puma за есенно-зимната колекция за 2015 г. "Риана е нашият "естествен избор" и "перфектен посланик" на марката ни спортни облекла, която се нуждае от вдъхновяващ партньор за дамските облекла'', заяви изпълнителният директор Бьорн Гулден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !