Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Годжи с як бонус

отпечатай новината

19.12.2014 09:49 | Видян 1734 пъти

Годжи с як бонус

Коледният дух очевидно е завладял Слави Трифонов, научи „Всеки ден". Водещият, който от години се слави в гилдията като голям скръндза и не обича да харчи пари за щяло и нещяло, е решил тази година да поглези членовете на екипа си с щедри коледни бонуси.

„Досега не се е случвало такова нещо. За първа година, откакто съм част от това шоу, получавам толкова пари, и то преди почивните дни. Да не говорим каква дълга ваканция имаме тази година. Всички бяхме безкрайно учудени от доброто му настроение, обикновено по празниците е доста мрачен и мрънка за всичко", коментираха от кухнята на предаването.

Запознати издават, че от коледните надбавки се облажил най-много басистът Георги Милчев - Годжи. Любимецът на Слави прибрал за Коледа и Нова година почти половин заплата или към три хиляди лева кеш. Маестрото също получил подобна сума в пликче, докато за останалите музиканти и балета на „Шоуто на Слави" банкнотите били далеч по-малко.

Злите езици шушукат, че зад щедростта на Дългия се крият тежките проблеми в личния му живот и депресията, която го е обхванала от близо месец, пише "Всеки ден". След като се раздели с примабалерината на „Магаданс" Мартина, водещият ходел видимо посърнал и рядко се шегувал с подчинените си - нещо, което е негова запазена марка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !