Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Ето го бащата на бъдещото бебе на Биляна Гавазова

отпечатай новината

21.12.2014 10:08 | Видян 4150 пъти

Ето го бащата на бъдещото бебе на Биляна Гавазова

Биляна Гавазова най-после сама призна, че е бременна, след като от известно време новината се върти като слух. Това, което се случва е, че очаквам първото си дете, каза тя в "Тази неделя". Много се вълнувам, това е голяма радост в живота ми, променям се, сподели тя. Ние с моя човек Тодор сме много щастливи заедно и винаги сме искали да имаме дете, щастливи сме, че господ ни дари толкова бързо с тази новина, допълни тя. В ефира се включи и бащата на бебето - Тодор Христов. Живот и здраве, очакваме бебето напролет, каза с усмивка той.

Малко ще ми е мъчно за екипа, когато изляза по майчинство. Някои колеги вече ме пипат за късмет, казва водещата. Тя сподели, че е забавление да работи с Антон Хекимян, който бил страхотен работохолик и дори му се чудела откъде този "пауър". Ранното ставане преодоляла с това, че работи с кеф. Близки сме с екипа ни, вижда се и отстрани, че сме много сплотени. Като пъзел сме, всяко едно парченце допълва общата картина, посочва тя.

Гавазова издаде и някои скрити от зрителите пакости, които вършат зад кадър двамата с Антон. Пием кафе сутринта и си слагаме чашите под масите, близо до краката и по време на интервюта - дали от вълнение или от друго, ритваме без да искаме чашите и кафето се разлива, признава гафовете Биляна.  На Коледа тя ще е заедно със зрителите на bTV, докато Антон е при родителите си в Стара Загора и си почива. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !