Блъсната на пешеходна и прекарала 1...

Боряна Маринова никога няма да забрави своя 8-и клас,...

Чоткин и Станислав един срещу друг в...

Талантливият и ексцентричен кулинар Лъчезар Чоткин и...

Елтън Джон събра звездите на коледна сватба

отпечатай новината

23.12.2014 11:20 | Видян 1128 пъти

Елтън Джон събра звездите на коледна сватба

Британския певец Елтън Джон спази обещанието си да се ожени преди Коледа. Изпълнителят събра куп колеги и приятели на венчавката с дългогодишния си приятел Дейвид Фърниш. Двамата си казаха „Да“ на скромна церемония в елитен лондонски хотел. Двойката събра само най-близките си приятели–Виктория Бекъм и семейството й, Елизабет Хърли и редица други звезди.

„Днес е хубав ден за сватба“, написа Елтън в социалните мрежи като пусна снимка от дома си. Малко по-късно той и приятелят му Дейвид Фърниш сключиха официално брак. Двамата са заедно от девет години и имат двама сина родени от сурогатна майка. На събитието малчуганите придружаваха родителите си и дори носеха сватбените пръстени.

След като получи пожелания за сватбата, двойката се снима с гостите си за спомен. Елтън дори разряза огромната бутикова торта, с която отпразнуваха събитието.

Освен, че сватбата на певеца сама по себе си се превърна в събитието на месеца, тя роди и още един интересен слух. Упорито се говори, че именно на венчавката на Елтън Джон дизайнерката Виктория Бекъм е признала, че очаква бебе номер пет от съпруга си Дейвид, но засега двамата не са потвърдили официално новината.
Снимка: Instagram/Twitter

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !