Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Къде посрещнаха 2015 г. фолкзвездите и колко пари изкараха?

отпечатай новината

06.01.2015 17:49 | Видян 5786 пъти | Гласували 2

Къде посрещнаха 2015 г. фолкзвездите и колко пари изкараха?

Фолкпевците са най-предпочитани от заведенията в новогодишната нощ. Това е вечерта, в която има работа за всички – от най-известните до никому познатите гърли. Всички изпълнители работят по празниците на двоен хонорар, а повечето от тях поемат повече от едно участие на ден/нощ. „ШОУ“ ще ви разкрие къде посрещнаха Новата година най-популярните имена във фолка и колко заработиха за една вечер.

Галена по традиция поема само по едно участие, и то в семейния им комплекс с Галин в Арбанаси. Нейният мъж брои по 7000 лв. на Митко Пайнера, за да може да наеме майката на детето си да му пее в заведението, и едновременно с това да празнува със семейството си. Галена отчита само процента, който се полага на фирмата от участия, и по този начин излиза по-евтина на Галин Вафлата. Ако певицата бе поела друго участие, то собствениците трябваше да се бръкнат с 14 бона за една вечер за най-оборотната певица в момента.

Емилия тази година изневери на традицията и пя в Златни пясъци, а не в някое от семейните заведения, както правеше досега. Явно слуховете за финансова криза в семейството на Коко Динев са истина и тази година той пусна половинката си да пее на уше на други милионери в морския курорт. Певицата дори си уредила цели две участия в елитни хотели, откъдето е взела по 7000 лв.

Преслава всяка година пее в елитен ресторант на свои приятели в Пловдив, а след това се прехвърля в дискотеката на бившия си любовник Петко Димитров. Хонорарът й е най-висок в лекия жанр – цели 7000 лв. В новогодишната нощ е двоен – 14 000 лв. за час и петнайсет минути пеене! Говори се, че певицата е смъкнала малко от тарифата на Петко Димитров, което е било за сметка на нейния процент от участието.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !