Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Крокодили напират за "Мис Плеймейт"

отпечатай новината

09.01.2015 10:09 | Видян 2018 пъти

Крокодили напират за

Тазгодишните претендентки за титлата ,,Мис Плеймейт" са най-грозните в цялата история на конкурса - до това заключение стигнаха почитателите на подобен род еротични съревнования. Момичетата, които желаят да се окичат с короната, се състезават по целулит, увиснали задни част и плашещо лице, забеляза репортер на ,,Всеки ден". Напливът на желаещи за бърза и лесна слава намалява с всяка изминала година. По-голямата част от явилите се възприемат конкурса като шанс да си оправят живота и да излязат от мизерията. Те целят известност, лъскав живот и намиране на богат спонсор, който да ги глези и да им купува скъпи коли и дрехи.

В интернет пространството също бяха потресени от визията на плеймейтките. ,,Ужасни са! Отявлени грозотии. Ако ги срещна, после ще имам кошмари в продължение на месеци, коментираха не без основание в социалните мрежи.

Виновни за избора на момичетата са Христо Запрянов, Славена Вътова, Калин Сърменов, Биляна Евгениева и Ивайло Станев, които са журито на тазгодишния конкурс. Дори бивши носителки на титлата скочиха на кандидат-плеймейтките. Златка Димитрова, която се окичи с лентата на ,,Мис Плеймейт" за 2009 г. изригна в профила си в социалната мрежа срещу грозниците.

,,Определено качеството на момичета за конкурси пада стремително надолу, както и всичко останало! Спомням си през 2009-а, когато участвах и аз на този конкурс, момичетата бяха много красиви и имаха излъчване, което сега липсва. Усмивката е важна, не само да си начупите муцунките! Колко тъжно... а за телата да не говорим! Е, приятели, насладете се на новите претендентки за титлата „Плеймейт". Не че е кой знае какво да се окичиш с нея, титла не прави човека, но поне нека се спечели от достойна девойка!", написа брюнетката.

Мнението й на мига бе харесано и подкрепено от стотици хора, като някои от тях бяха дори по-крайни в изказванията си. Определения от рода на „крокодили", „страшилища" и „извращения" бяха сред най-скромните обиди. Решението на журито тази година ще бъде много трудно, защото трябва да избира измежду увиснали телеса, грозни муцуни и неподдържана кожа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !