Станаха ясни трите финалистки в Ергенът

HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана...

Няма да спасят балетния конкурс във...

Четири години след като Международният балетен конкурс...

Цеца пя на сватбата на Жоро Найлона

отпечатай новината

13.01.2015 10:12 | Видян 4964 пъти

Цеца пя на сватбата на Жоро Найлона

Сръбската мегазвезда Цеца Величкович пя на сватбата на известния пловдивски бизнесмен Георги Пацев. Собственикът на най-голямата фабрика за полиетилен в региона узакони връзката с жената, която е до него повече от 10 години. Бизнесменът, известен като Жоро Найлона и Ася имат три дъщери, но до този момент никой от двамата не сметнал за нужно да сложи подпис под брачното свидетелство.

Над 200 гости пожелаха щастие и дълъг живот на семейството, а шаферки бяха трите госпожици, облечени в дълги рокли от дантела. С бяла рокля е била и самата Цеца Величкович,която е изпяла най- големите си хитове, споделя Блиц. Гранддамата на сръбския поп фолк е пристигнала на частното парти срещу сериозен хонорар. Всъщност първоначално поканата била отправена към Лепа Брена, която е поела ангажимент, но преди няколко седмици си счупила ръката и това наложило промяна в плановете.

На сцената в новотел Пловдив е била и друга голяма звезда на българската естрада - Васил Найденов. Цветовете на церемонията са били шампанско и златисто кафяво, а пететажната сватбена торта според очевидци е била произведение на изкуството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !