Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Дженифър Анистън се изложи на наградите „Златен глобус“

отпечатай новината

13.01.2015 10:37 | Видян 2650 пъти

Дженифър Анистън се изложи на наградите „Златен глобус“

Дженифър Анистън се изложи жестоко на наградите „Златен глобус“. Актрисата отнесе приза най-зле облечена, заради опита си да копира Анджелина Джоли от миналата година. Роклята с широк пояс и дълбока цепка направи актрисата да изглежда нелепо. За капак бюстът й изглеждаше увиснал, а по някое време светна и какво носи под тоалета. Сиреч—нищо.

Кери Уошингтън също изглеждаше катастрофално. Актрисата избра рокля, която изглеждаше като зашита от части на американско сватбено одеяло. Клеър Дейнс пък избра рокля с флорални мотиви. В интерес на истината, изборът на актрисата бе сполучлив. Идеално се връзваше със зеления фон, на който позира, но на афтърпартито, не се открояваше особено от цветните саксии. С кофти стил привлякоха вниманието Робин Райт Пен, Тайрън Манинг, Джема Кирк и Тициана Рока. Италианката би изглеждала съвсем добре, ако се бе лишила от розовия чаршаф, който й служеше за шлейф и бе останала само по черната рокля.

Роклята на Джей Ло също влезе в категория „модно бедствие“, но в нея актрисата изглеждаше толкова убийствено, че всички й простиха липсата на стил и игнорираха рибарската мрежа, която бе облякла вместо рокля. Междувременно звездата не пропусна за пореден път да заяви, че е сингъл и не е простила изневярата на бившия си любим Каспър Смарт.

Кофти тоалет избра и актрисата Кристи Тайгън, която се появи с модел в дантела и шифон. Прекрасен тоалет, но жалост я правеше доста обемна и ниска. На фона на този панаир, Кийра Найтли, Алесандра Амброзио и Рут Уилсън направо се губеха. Бразилката отнесе сурови критики, че все пак присъства на елитно събитие, а не представя модели на модната къща на модно ревю.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !