Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Роби Уилямс идва в България?

отпечатай новината

15.01.2015 13:12 | Видян 1638 пъти

Роби Уилямс идва в България?

При хепиенд в преговорите с мениджмънта на поп идола шоуто ще се състои в столичната „Арена Армеец”, където до края на годната ще акостират Roxette, Ерос Рамацоти и оборотната в последните месеци банда One Republic. Преговори за концерт на Роби Уилямс в България водят „София Мюзик Ентерпрайсис”.

При хепиенд в преговорите с мениджмънта на поп идола шоуто ще се състои в столичната „Арена Армеец”, където до края на годната ще акостират Roxette, Ерос Рамацоти и оборотната в последните месеци банда One Republic. Сред артистите, с които новият шеф Николай Ишков иска да вдигне престижа на залата пред световния шоубизнес, са още Foreigner и Deep Purple.

Уилямс стартира световното Let Me Entertain You турне от 25 март в Мадрид. От анонсирането на датите в края на октомври миналата година най-близката спирка до нас бе Линц, Австрия. В последния месец от екипа на харизматичния британец вмъкнаха две изненадващи участия на Балканите. На 20 юни Роби ще бъде хедлайнер на Rockwave Festival в Атина, а на 17 юли ще пее на площада пред парламента в Букурещ по пример на колежката си Лейди Гага. Твърде вероятно е звездата да ни огрее именно след шоуто в Румъния, преди да потегли към феновете си в Италия, пише "Монитор".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !