Знаех, че ще отпадна: Яни Янков на...

Конкурентите от Северна Македония бяха по-добри, казва...

Хари сближи Уилям и Чарлз по-близо от...

Принц Уилям и крал Чарлз са станали по-близки, след като...

Кали била гадже на Сашо Роман

отпечатай новината

16.01.2015 16:28 | Видян 2166 пъти

Кали била гадже на Сашо Роман

Фолк певицата Кали е делила едно легло с небезизвестният ромски изпълнител Сашо РОман, научи "Всеки ден". Любовната биография на брюнетката се оказа изключително бурна, като тя е допускала в кревата не само босове и бизнесмени, но и най-обикновени кръчмарски певци.

Двамата се заиграли в зората на модерния фолк – през далечната 1997. Тогава Галина Иванова била мераклийка за голямата сцена и била готова на всичко, за да си проправи място към нея. Кариерата й започнала в различни софийски кръчми, където се срещнала и със Сашо Роман.

Кали и Сашо Роман били любовници близо половин година, докато бюнетката не подписала с музикалната компания на Салви – „БМК“. Тогава записали няколко общи парчета с ромския певец, едно от които и до ден днешен е истински хит – „Дали съм жив“.

Раздялата им преминава изключително спокойно и двамата и днес са близки приятели като Кали не крие, че редовно подпомага финансово някогашния си любим, който към днешна дата е изпаднал във финансова немилост. Дори двамата умуват за нов дует, който да запишат до няколко седмици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !