30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Митко Павлов се завръща в Би Ти Ви

отпечатай новината

17.01.2015 11:10 | Видян 1932 пъти

Митко Павлов се завръща в Би Ти Ви

Митко Павлов е едно от новите атрактивни попълнения в екипа на Би Ти Ви, научи „Всеки ден". Винаги усмихнатият водещ ще бъде екранна половинка на Радост Драганова, която също се връща на екран с ново светско предаване, по подобие на „Модерно" и „Огледала", но по-дълго и с повече интересни рубрики.

Освен че ще е с иновативна и оригинална концепция, шоуто ще влезе в пряка конкуренция с публицистичната продукция на Лора Крумова и Галя Щърбва „На 6-ия ден", което ще се излъчва по основния конкурент на медията Нова телевизия.

За възможността Митко да се включи като водещ в новото развлекателно предаване на националната медия се заговори, след като бдителни очевидци го забелязаха да влиза и излиза няколко пъти от сградата на Би Ти Ви. Според запознати продуцентите му предложили работата, защото не смеели да оставят сама Драганова, тъй като на гърба й по Нова конкуренцията ще е с две водещи.

„С него ще й е по-лесно. Митко отдавна е обигран и не се притеснява от камерите. Може да излезе от всяка неловка ситуация, всички ще са по-спокойни, ако той й даде едно рамо. А и зрителите отдавна му симпатизират, всеобщ любимец е бил винаги", издават запознати.

Завръщането на Павлов в Би Ти Ви изненада голяма част от почитателите му. Припомняме ви, че от 2010 г., когато напусна със скандал сутрешния блок „Тази сутрин", Митко не се изказва особено ласкаво за телевизията. Тогава, по вина на Ани Цолова, която не го харесваше и лобира да бъде сменен, водещият изхвърча след едва 2 седмици на екран. По договор обаче началството нямаше право да го изгони и за няколко месеца той беше водещ на неделен телевизионен таблоид, който обаче беше свален заради нисък рейтинг. Преди това пък, заедно с колегата си Део, брюнетът препитваше малчугани в детската игра „Това го знае всяко хлапе", която също просъществува за кратко.

След като „Комисията Павлов" по ТВ7 спря да се излъчва, Митко се насочи изцяло към кариерата си на радио водещ. Всяка делнична сутрин той забавлява от ефира на „Меджик ФМ". Той се снима и във всички реклами на „Виваком".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !