Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Цветелина Грахич се омъжва на морето

отпечатай новината

21.01.2015 09:45 | Видян 2461 пъти

Цветелина Грахич се омъжва на морето

Поредна сватба предстои в „Ку-ку бенд", научи „Всеки ден". След като вокалистът на групата Борис Солтарийски официално надяна брачния хомот миналата есен, колежката му Цветелина Грахич смята да последва примера му, и то само след няколко месеца.

Пръстенът, който Грахич вече не сваля пък, е от жълто злато, с инкрустиран цирконий на него. „Цвети не държи на скъпите бижута. Самата тя много пъти ми е казвала, ако реша някой ден да й предложа да ми стане жена, да не се изръсвам за скъпо бижу. По-скоро да се опитам да е нещо близко до стила й, за да може да го съчетава с всичко", коментира приятелят на изпълнителката. Самата певица пък не пропусна да се похвали с новината на личната си страница във фейсбук.

Кристиян е вокалист на оркестър „Рико Бенд" и е гадже на Грахич почти от една година. Той е от ромски произход, което не притеснява талантливата певица. Двамата издали пред приятели, че искат да имат лятна сватба. „Ще започнем подготовката след като мине концертът по случай юбилея на „Ку-ку бенд" в зала „Арена Армеец", който е през април. Дотогава няма да имам никакво време, а и цялата ми енергия ще отиде в репетиции. Иска ми се да се венчаем на брега на морето", споделила пред близки щастливата бъдеща булка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !