Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Алисия вярва, че прилича на Виктория Бекъм

отпечатай новината

23.01.2015 14:59 | Видян 4795 пъти | Гласували 1

Алисия вярва, че прилича на Виктория Бекъм

Алисия е една от многото бг певици, които претърпя невероятна визуална трансформация.  Като своите колежки и тя в даден момент от живота си имаше своя фаворитка, която следеше под лупа. Вероятно се досещате, че говорим за Виктория Бекъм – модната икона, покорила цяла Европа и Америка. Докато повечето поп фолк певици пожелаха да взимат пример от по-комерсиални изпълнителки, бившата на Валери Божинов заряза голотиите, чекненето и по сцената и алкохолните провокации и потърси модел за подражание в изискания свят на модата.

Самата тя не крие, че харесва Виктория и през 2010 г. дори сподели пред българското Elle: „Имам приятел, който е виждал Виктория Бекъм на живо, и ми каза, че много си приличаме в тялото. Хората сигурно са прави, защото и Валери е футболист, и аз съм певица, и аз родих момче, и аз бях с къса коса“. Алисия започна трансформацията си от прическата. Малко след като дизайнерката подкъси косите си и родната звезда го направи. В даден период и двете се подвизаваха като блондинки, а чалга фурията дори промени целия си стайлинг към по-консервативни и елеганти рокли и костюми.

Сравнението между двете се породи не само заради сходната им визия. Вики също започна кариерата си като певица и бе популярна години наред като Пош Спайс, член на женската група „Спайс гърлс”. Британката се омъжи за футболист и му народи куп деца. Сред най-известните връзки на Алисия е тази с Валери Божинов. Да си гадже на футболист преди бе особено престижно и голям трамплин към славата. За разлика от Вики обаче, фолк певицата не можа да го закара до олтара, но пък му роди син.

Следващият мъж в живота ѝ също си изкарва хляба на терена – Ники Михайлов, а само времето ще покаже дали няма да последва примера на г-жа Бекъм и да уголеми семейството си с още поне две момчета. Досущ като Виктория, Алисия е върл фен на модата, само че на този етап просто като краен клиент. Тя обича да си купува маркови дрешки, а понякога дори рекламира такива в социалните мрежи. И дори да не е дизайнерка, вече си спечели титлата на модна икона у нас, а като дори бе избрана от българите за най-стилната жена в страната ни за 2014 г. Виктория години наред е в челната тройка (понякога и на върха на класации) на най-стилните жени на Острова.

Двете знаменитости са известни със своя работохолизъм и използват социалните мрежи почти изцяло, за да развиват кариерата си – Алисия промотира участията и клиповете си, а Виктория новите си колекции и бутика си. Напоследък хората по-рядко забелязват приликата между чалга дивата и дизайнерката, но тя е на лице. Дори сега двете продължават да залагат на женствения и по-малко разголен стайлинг, рядко коментират личния си живот, още по-рядко се усмихват и категорично се отказаха от късите коси и имиджа на блондинки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !