Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Блатечки се върна при Диляна

отпечатай новината

02.02.2015 09:37 | Видян 3317 пъти

Блатечки се върна при Диляна

Асен Блатечки отново се е върнал при Диляна Попова, установиха папараците на „Всеки ден". Екипът забеляза, че от няколко дни популярният актьор отново живее с красивата манекенка, която миналата година му роди син Борил.

„Пак са заедно. Асен се изнесе, но преди десетина дни дойде с няколко сака", разказаха комшии на звездната двойка. Блатечки почти не се задържал в апартамента - сутрин излизал рано-рано, а вечер се прибирал по късна доба. За отглеждането на хлапето Диляна си имала помощница гледачка, често идвала и нейна близка приятелка.

Според колеги на актьора той бил доста изнервен след появата на бебето. Първоначалната еуфория от раждането на Борил била заместена от умора от непрекъснатия бебешки плач. „Асен е от най-ангажираните родни актьори. Непрекъснато има ангажименти, почти всяка вечер има представление. Налага му се да учи и реплики за ролите си. Детето очевидно му идва в повече и той изпушва", разкриват приятели на Блатечки. Вероятно поради тази причина Асен на няколко пъти си взимал багажа и напускал жилището, в което живее с Диляна.

„Бъдещето им е поставено на карта. В момента и двамата не са наясно дали ще могат да продължат заедно. Обичат се истински, но за Асен кариерата е на първо място. Трудно му е да свикне с детето", разкриват приятели на актьора. От своя страна Диляна била доста обидена и наранена, защото се чувствала предадена от любимия си. Самата тя не знаела дали иска да продължава да живее по този начин.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !