Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Хамилтън отново ще предлага брак на Никол

отпечатай новината

03.02.2015 12:36 | Видян 1497 пъти

Хамилтън отново ще предлага брак на Никол

Според последните слухове Люис Хамилтън е напът да поиска ръката на Никол Шерцингер за втори път. Двамата наскоро прекараха романтична Нова година заедно в Ню Йорк и изглежда нещата във връзката им се развиват в добра посока. Това е и причината световният шампион от Формула 1 да се реши да падне на едно коляно още веднъж, след като певицата го отряза през 2013-а.

Очевидци разказват, че 30-годишният Люис вече е започнал да се оглежда за нов годежен пръстен, тъй като знаел много добре вкуса на любимата си. Според информациите той дори е оставил 350 хиляди британски паунда в един бижутериен магазин (на Cartier) на „Ню Бонд Стрийт“ в Лондон. Точно от това място той беше купил пръстен за 36-годишната експевица от групата „Pussycat Dolls“ и при първото си предложение, но тогава тя го отхвърли.

Сега един приятел на Хамилтън казва, че той се чувства достатъчно смел и уверен, че този път Никол ще приеме да стане негова съпруга. Той дори бил помолил служителите в магазина да подготвят три годежни пръстенa, за да може да избере един от тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !