Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Операцията на Орхан Мурад

отпечатай новината

22.10.2008 09:50 | Видян 6284 пъти | Гласували 1

Операцията на Орхан Мурад

На 19.10.2008г. Орхан Мурад замина за Русия.Целта на посещението му е така дългоочакваната от него и семейството му операция на очите. Преди заминаването беше решено на първото посещения ще бъдат направени някои основни изследвания, с които да се установи какво е състоянието на очите му и какви са шансовете за успешно лечение.

Орхан Мурад и съпругата му Шени заминаха обнадеждени за Башкирия,където се намира клиниката. Престоят им в Русия трябваше да продължи до 29.10.2008г., когато двамата по план трябваше да се върнат в България. Но не винаги нещата вървят по план. Неочаквано днес от съпругата на Орхан Мурад-Шени получих информация, че е направена операция на едното око на Орхан Мурад. Опрецията на другото око ще се състои утре.

Орхан и съпругата му Шени са обнадеждени за крайния резултат. Вероятността за успех явно е голяма, тъй като те се връщат по-рано от предвиденото. Вместо на 29.10.2008г. те ще се завърнат в страната на 24.10.2008 ( петък ). Всички медии са поканени за да отразят първи новините около пътуването, операцията и да разберат дали тя е била успешна. Утре ще ми бъде изпратена информация и за втората операция. Изпращам ви това писмо с изричното съгласие на Орхан Мурад и Шени.

Новината е дело на Пънар Кязим.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !