И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Ирина Флорин под карантина за ЧРД

отпечатай новината

06.02.2015 09:20 | Видян 1423 пъти

Ирина Флорин под карантина за ЧРД

Певицата Ирина Флорин прекара рождения си ден под карантина у дома .”Не съм болна, просто гледам много много да не излизам от вкъщи. Толкова много вируси ни атакуват напоследък, че човек не знае от какво да се пази, пише в. "Монитор". В неделя снимам видеото към песента „Три” по музика на Момчил Колев и текст на Ваня Щерева. В него ще участват Койна Русева и Касиел Ноа Ашер. Проектът е много сериозен и не искам дори настинка да го провали”, каза пред „Монитор” най-добрата дизайнерка в БГ попа. Ирина подчерта, че ще полее личния си празник, но това ще е след края на снимките в неделя. За момента не е планирала къде и с колко хора.

Едно е сигурно – парти локацията ще е в София. През годините изпълнителката на „Копринена жена” е посрещала рождения си ден на екзотични дестинации като Тенерифе, водила е компании по столични клубове, била е в задушевна обстановка само с една-две приятелки и изобилие от тайландска храна.

Флорин обясни, че е получавала всякакви подаръци - от тривиалните за всяка жена гъдели като парфюми и гримове, през кристални чаши и картини до екскурзии по света и у нас. „Ако трябва да съм честна, най-хубавият подарък са усмивките и прегръдките на приятелите ми. Ето, в салона, където си правя косата, сутринта всички ме посрещнаха с прегръдки и целувки. Това нещо не го заменям за нищо на този свят!”, допълни създателката на „Цвят лилав”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !