30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Тосканско вино посреща Джо Лин Търнър у нас

отпечатай новината

08.02.2015 14:48 | Видян 1563 пъти

Тосканско вино посреща Джо Лин Търнър у нас

Здравословни храни и тосканско вино са нещата, които вокалистът на Rainbow и Deep Purple Джо Лин Търнър е поискал да го посрещнат на родна почва. Звездата ще се качи в понеделник, 9 февруари, на сцената на шоуто X Factor, за да подкрепи своя фаворит Славин Славчев на финала на шоуто, пише в. "Монитор".
Другата знаменитост, която ще се появи в понеделник на същата сцена, е изпълнителят на хита Impossible Джеймс Артър. Лин Търнър ще бъде посрещнат с луксозна лимузина, задължително с шофьор, който владее английски – легендата признава, че по време на пътуванията си обича да разговаря с хората и да научава от тях интересни неща за държавата, в която се намира. 

С помощта на Рей Хеджис, музикален продуцент на X Factor UK, Джеймс Артър пък е приготвил нов аранжимент на популярно парче, което ще представи заедно с друг от талантите на шоуто - Михаела Маринова. По време на престоя си у нас Артър държи да има на разположение начос със сирене. В менюто му задължително ще присъстват различни салати и смути (шейк от плодове или зеленчуци и натрошен лед). 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !