Конфликт на интереси с новия шеф на...

В конфликт на интереси като председател на Сдружение...

Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Вижте как Роналдо сваля мацки с караоке на рождения си ден

отпечатай новината

09.02.2015 14:31 | Видян 2239 пъти

Вижте как Роналдо сваля мацки с караоке на рождения си ден

Кристиано Роналдо е популярен с уменията си на терена, но това не му попречи да се пробва и на сцената навръх рождения си ден. Малко след като отборът му „Реал Мадрид” бе смазан с 4:0 от „Атлетико Мадрид”, спортният феномен грабна микрофона и запя заедно с приятеля си – колумбийския продуцент и певец Кевин Роланд - на импровизирана сцена. ВИЖТЕ ГО!!!

Роналдо, който отскоро е необвързан, след като шокиращо приключи 5-годишната си връзка с модела Ирина Шейк по Коледа, избра да се включи провокативна песен на родния си език, в която се пее за мъж, който иска секс, но не и любов. Част от стиховете гласят следното: „Не приемай зле това, че търся само секс, а не любов. Аз съм този, който искаш тази нощ в леглото си”.

30-ия си юбилей Роналдо отпразнува със 150 гости в ресторант In Zalacain в Мадрид, които с усмивка аплодираха изявата му с микрофона. Някои дори зашушукаха, че звездата явно е силно загорял за секс и би могъл успешно да омае някоя девойка, ако ѝ изпее песен като тази на ухо.

Още по време на връзката му с Ирина, се носеха слухове, че той не ѝ е бил верен. Една от евентуалните му забежки – бразилката Андреа Урач дори - публично разкри, че двамата са имали сексуални отношения, докато той е бил обвързан със супермодела. Не това обаче е причината за раздялата им, а отказът на Шейк да празнува с него 60-ия рожден ден на майка му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !