Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Виктория Петрова спала с китаец

отпечатай новината

10.02.2015 14:52 | Видян 2487 пъти | Гласували 1

Виктория Петрова спала с китаец

Синеоката тв водеща е имала гореща авантюра със студент в Пекин, докато била в Далечен Изток на стаж. Малцина знаят, че журналистката говори свободно китайски език. Тя започнала да изучава йероглифите на Далечния Изток преди години, когато паралелно завършвала в юридическия факултет. Захванала се с китайския уж на шега, но трудността на езика не я спънала и яваш-яваш тя започнала да напредва с все по-бързи темпове.

Стигнало се дотам Петрова толкова да си падне по езика и културата, че дори 2 пъти посетила Китай. „Стегнах си куфарите и отидох в Китай. Толкова ми хареса, че след време се върнах отново“, разказва усмихнатата варненка. Пътешествието на Вики обаче останало незабравимо и заради романтичната любов, която тя изживяла на хиляди километри от родината.

В Китай журналистката се запознала с млад студент, специалист в компютърната сфера, и чувствата помежду им бързо пламнали. Заради него тя се върнала отново в източната страна, но не се чувствала готова за емиграция, заради което избрала родината пред любовта, пише Всеки ден. Новинарката не крие, че до ден днешен поддържа връзка с китаеца. Днес той е семеен и има деца, но Виктория си остава една от дамите на живота му.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !