Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДесиСлава стана вегитарианка

отпечатай новината

22.10.2008 13:30 | Видян 11433 пъти | Гласували 3

ДесиСлава стана вегитарианка

Фолкдивата ДесиСлава заряза месото и неговите производни и мина към вегетарианството, разказват запознати. Певицата стопила цели 8 килограма за отрицателно време.

Преди месец и половина тя замина на турне в Щатите и за целта решила да влезе във форма. Деси се подложила на 20 дневно гладуване. След като видяла резултатите, решила тотално да скъса с тежките храни и да мине само на плодове и зеленчуци.

След края на турнето, което приключи преди броени дни, изпълнителката в последния момент взе решение да остане в Америка, но за да отдъхне след натоварената концертна програма, а за да работи по новите си проекти – английски и испански. В момента ДесиСлава записва в Маями.

Най-вероятно ще се завърне в родината другата сряда. Не е забравила и поп фолк феновете си. Готова е с чалга албума си, първата част от така дългоочаквания троен албум, който ще е на пазара до Коледа. Доволна е и от концертите, които изнесе пред родните емигранти в Страната на неограничените възможности. Новите й парчета се приели много добре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !