Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Наталия Симеонова празнува РД като Великият Гетсби

отпечатай новината

12.02.2015 10:53 | Видян 1894 пъти

Наталия Симеонова празнува РД като Великият Гетсби

Парти в стилистиката на „Великият Гетсби” спретна за гостите на рождения си ден Наталия Симеонова. Феята на доброто за българския зрител поля 45 завчера с шампанско и суинг в дома си в Панчарево. Обявила и кабаретен дрескод за приятелите си.Всичко тръгна от избора на музиката това предопредели темата на празника. Винаги е по-весело и интересно, когато има такава закачка, сподели журналистката пред „Монитор”. Сред подаръците, стоплили душата й, е масивен люлеещ се стол, гравиран с пожелания. „Получих го от екипа на „Предай нататък”. Този стол е като прегръдка и целият е изписан с мили думи към мен. Това беше много вълнуващ момент”, обясни Симеонова.

След две години в ефира на bTV „Предай нататък” слезе от екран преди Коледа. Километражът, който водещата й екипът й са навъртели, пътувайки към поредния герой с разбита съдба, се равнява на пет обиколки на земното кълбо.

С лични усилия Симеонова успя да събере над 2 милиона лева в помощ на хора, лишени от дом, от средства за лечение или рехабилитация, изгубени в превода на институциите. С бившата й половинка и продуцент Денис Ризов са ухажвани от Нова за предаване в духа на „Море от любов” съобщва „Монитор”. Тандемът води интензивни преговори с bTV за нов социално ангажиран проект, който да продължи добрите каузи, защитени в „Предай нататък”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !