Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Оцко прецакал Гергана за краденото парче

отпечатай новината

12.02.2015 12:17 | Видян 2672 пъти

Оцко прецакал Гергана за краденото парче

Гергана сподели в интервю, че е много огорчена от разразилия се скандал с най-новата ѝ песен "Твоите думи". "След това, което излъчиха в "Господари на ефира", аз не мога поне малко да се зарадвам, да си изживея хубавия успех, защото песента наистина много се харесва" - заяви тя в "Открит микрофон" разказа по какъв начин е работила с композитора, от който ѝ е предоставена песента.

"Още преди Нова година много исках да се завърна на музикалната сцена и реших да заложа отново на Оцко, защото той е утвърден композитор и аз харесвам неговата работа. Отидох в студиото му, прослушах няколко песни и се спрях на тази, защото много ми харесваше. Казах му:

Това е песента и ще я правим. Събрах екипа - текстописката, Оцко и казах да направим някакъв много хубав проект. Доверила съм се на човека отсреща, все пак аз съм певица, а той мисли как да изглежда песента, по какъв начин да звучи и т.н. Направих песента и, когато беше готов проектът, аз попитах за какво се пее в тези арабски вокали.

Той ми каза, че е подходящо за текста ми. Аз не съм търсила в интернет превод, дори не зная, че е имало такива думи. Повярвайте ми, най-малко пък аз! Имам приятели, които знаят арабски, може би трябваше да ги попитам" - обясни тя. След промотирането на песента и клипа, певицата е получила сигнал от свой почитател, който ѝ обърнал внимание, че в интрото към "Твоите думи" арабският текст не се връзва с любовните рими, изпълняван от нея.

"Мой почитател ми писа във facebook: "Ти знаеш ли какъв е преводът?"- и аз му отговорих: "Да, нещо хубаво е, подходящо за песента!". Тогава той каза: "Не, ти трябва да видиш...". Не знаех, не очаквах, че толкова лошо ще стане! Аз наистина не съм го искала, ако така хората го виждат. Но може пък някой да е сигнализирал. Убедена съм, че има някой, който нарочно ми направи това. Не е първият случай..." - разказа изпълнителката, без да крие разочарованието си.

"Няма как да кажа дали песента е открадната, по простата причина, че аз съм потърсила този човек, оттам нататък с него трябва да коментирате, но може и кавър да е" - недоумява Гери. Гергана си дава сметка, че като лице на проекта негативите от скандала остават за нейна сметка, но все пак подчерта, че вярва на хората, с които работи: "Имам доверие на тях. Те са моят екип и те мислят за моето лице, за моята поява по телевизията. Не знам защо стана такъв скандал. Аз не го искам, прекалено ми дойде!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !