Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Вижте майките на чалгаджийките

отпечатай новината

12.02.2015 16:55 | Видян 6585 пъти | Гласували 2

Вижте майките на чалгаджийките

Поп фолкът направи не само изпълнителките известни, но и техните родители, на които не се налага да работят покрай таланта на децата си. Живото доказателство за това е майката на фолк фурията Мария. Преди дъщеря й да стане известна и да започне да печели космически хонорари, Йорданка трябвало да работи на три места, за да изхранва семейството си. След като баща им ги напуска, Данчето сама отглежда Мария и сестра й Ирена. Денем работи като секретарка в селскостопанска фирма, следобед отива в частна компания, а нощем проверява тото фишове.

Днес не й се налага да работи нищо, защото дъщеря й Мара не само е една от най-известните певици в Пайнер, ами и се омъжи за милионера Християн Гущеров. Хриси е поел грижите не само за съпругата си, но и за нейната майка, сестра, както и за дъщеричката й от предишния й мъж.

Подобен е и случаят с майките на Глория и Галена. И двете в момента имат една-единствена, но много отговорна професия – да бъдат баби, пише в. „Галерия“. Бабата на Симона Загорова например преди дълги години е била обща работничка, препитавала се е и като продавачка.

Стефка Пенева също като Глория е имала гласови качества, но заради несъгласието на близките си, се отказала от музиката. Вече 15 години майката на примата живее заедно с дъщеря си и внучка си, грижи се за домакинството и гозбите.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !