Напрежение до последната секунда в...

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни...

Влади Ампов – Графа за мъката в...

Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Дейвид Духовни съди "Дейли Мейл"

отпечатай новината

23.10.2008 10:40 | Видян 1964 пъти

Дейвид Духовни съди

Дейвид Духовни съди в-к „Дейли Мейл“ заради публикуван материал, в който се твърди, че актьорът изневерява на жена си, актрисата Тиа Леони. Звездата от „Досиетата Х“ е завел дело за клевета срещу британския ежедневник във Върховния съд в Лос Анджелис, Калифорния.

Предявеният от него иск е за 1 млн. щатски долара като компенсация за причинените му „неимуществени щети“ и „инвазия“ в частния му живот. Според „Дейли Мейл“ Духовни е изневерил на жена си с тенис-инструкторка на име Едит Пъкей – нещо, което актьорът категорично отрича.

Самата Пъкей твърди, че двамата с Духовни са само приятели и отвреме-навреме играят тенис. Като по ирония на съдбата, Духовни получи „Златен глобус“ за ролята си в „Californication" – филм, в който той играе обсебен от жените писател. Наскоро 48-годишният актьор пък премина рехабилитационен курс в специализирана клиника, където лекуваше „пристрастяването“ си към секса. Духовни и Тиа Леони са женени от 11 години, но преди няколко месеца се разделиха. Двамата има 2 деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !