Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Вълкът от Уолстрийт идва в България

отпечатай новината

18.02.2015 11:27 | Видян 951 пъти

Вълкът от Уолстрийт идва в България

Истинският вълк от Уолстрийт ще бъде за 24 часа в България на 7 април т.г. и ще се срещне с всеки, който плати да го види и чуе между 725 и 860 лева. Джордан Белфорт ще бъде в София като част от поредната му световна обиколка със семинари, на които той предава опита си от американския фондов пазар.

„Почти нищо не знам за България", призна 52-годишният Джордан Белфорт пред журналиста Светослав Иванов миналата неделя. И съвсем дипломатично допълни, че очаква с голямо любопитство семинара си в София, защото според него потенциалът на малки и развиващи се страни като България, Сиера Леоне, Гвинея и т.п. е много по-голям. „В такива държави има какво да се научи", каза Белфорт. Той подчерта, че Уолстрийт прави добрите продавачи много богати. Но това не прави брокерите щастливи, защото на фондовата борса нищо реално не се произвежда.

„Имаш пари, но не виждаш нищо реално. И започваш да търсиш резултата, продукта от своя труд. Затова купуваш, купуваш, за много кратко си щастлив. И пак виждаш празнотата, затова идват наркотиците", разказа Вълкът от Уолстрийт, който, както стана и в едноименния филм, е прекалявал зверски с дрогата, организирал е легендарни оргии и дори е стимулирал употребата на забранени вещества в офиса си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !