Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Мария Илиева с два нови сингъла на концерта си „Играя стилно”

отпечатай новината

18.02.2015 14:17 | Видян 1569 пъти

Мария Илиева с два нови сингъла на концерта си „Играя стилно”

Концертът на Мария Илиева Играя стилно на 05.03. в Sofia Event Center обещава да бъде събитие за българската музикална сцена. Поп кралицата ще направи премиера на два чисто нови сингъла - соловият “Нека вали” и дует с хип-хоп сензацията Атанас Колев. Дебют на сцената ще направи и новият артист на лейбъла Стерео стая Александра Борисова - Sunny.

Журито на X Factor „откриват” Атанас Колев още във втория сезон на X Factor, където той бързо се превръща от математик и топ баскетболист във впечатляващ хип-хоп артист и любимец на всички поколения. Детето-чудо печели второто място в музикално шоу номер едно в света. След успеха на сингъла на Deep Zone Project „Зиг Заг” с негово участие и на соловия му „Шах и мат”, аристът на Вирджиния Рекърдс заслужено печели и специалната награда за Teen idol на 359 Hip-Hop Awards.

Наско и Мария Илиева имат история като дуетни партньори. На финала на втория сезон на X Factor двамата изпълняват хита на Jay Z и Alicia Keys “Empire State of Mind”. По време на лятното Coca-Cola Happy Energy Tour, избрано за най-добро хип-хоп турне за 2014 на 359 Hip-Hop Awards, новата им версия на хита на Мария Илиева с KNAS и Bacardy “Wanna Be The Best” кара публиката да избухне. Реакция на феновете е несъмнено доказателство за предстоящия успех на дуета.

Мария Илиева и Наско Колев работят по проекта с Dexter, определен за най-добър музикален продуцент (beatmaker) за 2014 от 359 Hip-Hop Awards. На концерта Играя стилно ще се случи и още една премиера – на новия солов сингъл на Мария Илиева – „Нека вали”, продукт на съвместната ѝ работа с B.O.Y.A.N.

Изненадите не свършват дотук – по време на концерта Мария ще представи за пръв път новия артист на Стерео стая – младата и впечатляващо талантлива певица Александра Борисова – Sunny. За нея поп кралицата разкрива, че „вълнува по неповторим начин - с таланта, присъствието и усещането си за музика и точно това ще се случи на 05.03. в Sofia Event Center.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !