София №16 в класация за най-евтините...

Вилнюс, Литва Столицата на Литва се класира на...

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Памела изрита кучето и децата на бившия

отпечатай новината

21.02.2015 14:01 | Видян 2078 пъти

Памела изрита кучето и децата на бившия

Памела Андерсън няма търпение отново да стане свободна жена и вече рекламира достойнствата си из улиците на Лос Анджелис. Звездата, която за трети път се развежда със съпруга си Рик Саломон се появи в ресторант без бельо, облечена в огромна мъжка риза.

За да подчертае сексапила си, Пам бе разкопчала почти всички копчета и не се притесняваше, че има опасност срамотите ѝ да лъснат на бял свят – все пак няма да ѝ е за пръв път. Актрисата бе в прекрасно настроение и не спираше да се усмихва. Очевидци коментираха, че тя умишлено е разголвала допълнително тялото си, за д апривлече повече мъжко внимание. Изглежда Пам вече е на лов за нов съпруг.

Междувременно стана ясно, че Рик също не страда от действията на своята съпруга и дори е решил да я изиграе. След като научил, че Андерсън е подала документи за развод, той отишъл при друг съдия и пожелал анулиране на брака си с нея, тъй като по думите му „тя го подмамила и изманипулирала” да се омъжи за нея в началото на 2014 г., съобщи TMZ. Саломон категорично заявил, че няма да даде на половинката си и пени от състоянието си, нито ще дели имуществото си с нея.

Памела много се вбесила на постъпката му и за разплата изхвърлила кучето му от дома им в Малибу. Тя изгонила и двете му дъщери от предишен брак от семейната къща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !