Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Фенове: Саня да го ду*а! Рут е номер едно!

отпечатай новината

23.02.2015 16:31 | Видян 1863 пъти

Фенове: Саня да го ду*а! Рут е номер едно!

"Саня да го ду*а! Рут е номер едно!" Такива възгласи се чуваха в събота вечерта на големия концерт на Рут Колева в зала "България", където й акомпанираха музикантите от Софийската филхармония.

Виковете, разбира се, са заради конфликта, който се разрази между Рут и Саня. Певицата е начело на стотици музиканти, които са гневни на "Профон" и "Музикаутор" за неизплатени отчисления и съмнения за конфликт на интереси в ръководството на двете дружества. Армутлиева отрече всички обвинения, но тепърва ще се провеждат оперативни събрания и както се казва, ще има "жега".

Засега Рут събира подкрепата не само на колегите от гилдията, но и на почитателите си, които вече се настроиха срещу Саня. Въпреки че на концерта си Рут не ги провокира, те сами започнаха да скандират "Долу Саня!", а някои подпийнали компании в тълпата крещяха нецензурни пожелания по адреса на Армутлиева.
Освен на Саня публиката се издразни и на озвучителите. В иначе прекрасната откъм звук зала "България" те направиха няколко технически гафа, които не бяха приятни за ухото.

В програмата на концерта звучаха песни от трите албума на Рут Колева (последната й тава спечели наградата "БГ Албум на 2014" от БГ Радио). На сцената заедно с червенокосата певица се качиха и още Орлин Павлов, Рейчъл Роу и Стефан Вълдобрев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !