Станаха ясни трите финалистки в Ергенът

HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана...

Няма да спасят балетния конкурс във...

Четири години след като Международният балетен конкурс...

Да бъдеш Джеймс Бонд за една нощ

отпечатай новината

23.10.2008 18:00 | Видян 5286 пъти | Гласували 1

Да бъдеш Джеймс Бонд за една нощ

На 28 октомври за първи път у нас българският бизнес и светски елит ще влезе в ролята на Джеймс Бонд. Това ще се случи на стилно парти в столичния клуб Хедон, който oрганизаторите на Бонд Лейбъл (Bond Label) ще преобразят в тематично за филмите на Бонд казино. Събитието е вдъхновено от предстоящата премиера на новия филм за Джеймс Бонд – Quantum of Solace 7 на 29-ти този месец. Идеята на организаторите от A Team е да се съберат лукса и потребителите на лукса в ексцентричната обстановка и емоциите на филма. Различното на лейбъла е, че гостите се канят лично от млада двойка, преобразена като Бонд и неговoто момиче.

Младата актриса, модел и певица Аксиния ще бъде в ново амплоa, a нашумелият почти колкото Бонд Миро ще бъде специален гост.

Присъстващите на събитието ще са част от типични за Джеймс Бонд "филмoви сцени" – игрална зала, нощен клуб и пура бар Маканудо, където ще пият изискано шампанско и неизменият коктейл на Бонд – Martini Vodka със Smirnoff Black. Ще има и изложбена зала с изискани фотографии на яхтите Сън Сийкър, Лукс имоти и Дом Периньон. Там гостите ще видят уникални фотоси на топ модела Клаудия Шифър, чрез която оживяват фантазиите на марката Дом Периньон.

Това е пилотното парти на лейбъла, което ще има още четири издания в различни градове в страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !