Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Избраха Lady Bulgaria 2015

отпечатай новината

04.03.2015 09:51 | Видян 1387 пъти | Гласували 1

Избраха Lady Bulgaria 2015

Конкурсът „Lady България“ за осма поредна година короняса най-красивите, млади дами, държащи на своята независимост и развитие. В балната зала в комплекс "Montecito" се превърна бляскав моден подиум, събрал най-успелите брандове в модата и бизнеса. Грандиозното начало на конкурса даде Andromega Light show, с продуцент Иван Динев - Устата. Водещи на конкурса бяха първата носителка на титлата Lady България Цвети Разложка и чаровната телевизионна водеща Ивелина Кънчева.

В първи тур участничките дефилираха с най-новите модни предложения на бутик "Justy fashion by Beauty Avenue". Във втори тур се представиха с няколко думи пред журито, облечени в елегантните тоалети на бутик "LiLian by Victoria Spa". Финалният тур бе поверен на официалния дизайнер на конкурса "Bridal Fashion". За да е пълен блясъка на момичетата, приказните рокли бяха съчетани с изящните и уникални бижута на SSG Jewelry.

По традиция „Lady България“ подкрепя благотворителна кауза. Тази година каузата е в подкрепа на едно семейство с репродуктивни проблеми. Продуцентът Famous MS, заедно с Болница "Свети Лазар" се надяват да помогнат поне на едно семейство да сбъдне мечтата си за рожба.

За доброто настроение на гостите се погрижиха от винарска изба Alexandra Estate, които с летящ старт превзеха винения пазар и демонстрираха класа, размах и вдъхновение. Музикалните изпълнения бяха поверени на любимеца на всички Владо Димов. Много уважаемо жури на конкурса бяха екипите на фирмите на : СБАЛ "Свети Лазар", "Beauty Avenue", "Victoria Spa", "Bridal Fashion", "SSG Jewelry" , "FIT LINE", "Montecito" и лицензиантът на конкурса Famous MS. Всички те избраха и лице на марката си. Претендентките получиха специални подаръци от Premium Health Product's и от фирмите подкрепили събитието.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !