Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Йорданка Христова написа песен за Кали на испански

отпечатай новината

04.03.2015 13:47 | Видян 1698 пъти

Йорданка Христова написа песен за Кали на испански

"Обичай ме, целувай ме, прегръщай ме, нека бъда твоята любов, нека бъда твоето сърце", пее Кали на испански в новата си песен. Веднага след премиерата на парчето миналата седмица тръгна слух, че целият текст заедно с гласа са крадени, защото певицата звучи по различен начин. Истината е, че думите пее Кали, но с ефект на гласа, а текстът е напълно авторски и е дело на Йорданка Христова, пише "24 часа".

Двете певици се познават от години и са близки приятелки. Затова малко след края на съвместното им съжителство в къщата на "ВИП Брадър" Кали помолила Христова да помогне за испанския текст на песента "Копие". "И тя го направи светкавично, за което много благодаря", каза Галина Иванова, както е истинското име на Кали. Тя все още не е успяла да го направи на живо заради натоварените им графици, а и скоро няма да успее, защото в момента Христова е на почивка в Мексико. Там певицата ще остане до началото на април.

Тя съчинила испанските думи на песента само за ден. Парчето вече се завъртя в ефира. Музиката на песента написал 26-годишният композитор Николай Пачев, който стана популярен след участието си в "Стани поп фолк звезда" в "Шоуто на Слави" преди 5 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !