Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Тайни агенти от ЦРУ шпионират ефира на TV 1000

отпечатай новината

04.03.2015 17:43 | Видян 2449 пъти

Тайни агенти от ЦРУ шпионират ефира на TV 1000

София, 4 март 2015 г. През март TV 1000 ще запознае зрителите с тайнствения живот на агентите от ЦРУ. Началото ще бъде дадено на 16 март (понеделник) в 21:00 ч. с премиерата на разтърсващата екшън драма „Шпионски игри“.

Носителят на „Оскар” Робърт Редфорд и спечелилият „Златен глобус” Брат Пит са в много добра форма и го доказват с майсторската си игра във филма на режисьорa Тони Скот. Блестящи са изпълненията и на другите актьори в продукцията - Стивън Дилейн, Катрин Маккормак и Шарлот Рамплинг.

Лентата разказва за приятелството и лоялността в безмилостния свят на шпионите. Интригата се заплита точно в деня на пенсионирането на ЦРУ агента Нейтън Мюр (Робърт Редфорд), когато протежето му Том Бишоп (Брат Пит) е арестуван за шпионаж в Китай. Времето на Бишоп изтича и Мюр решава да се нагърби с най-опасната и лична задача в кариерата си – спасяването на своя стар приятел от комунистическия затвор.

С невероятна вещина Тони Скот проследява многопластовите сюжетни линии, като пренася действието в различни краища на света, в различно време и насища всяко място със свой неповторим дух.

Темата за ЦРУ, макар и под формата на комедия, ще бъде продължена и няколко дни по-късно. Вниманието на зрителите ще бъде завладяно от „Агент Коди Банкс“ (20 март от 21:00 ч.), последван от „Агент Коди Банкс 2: Дестинация Лондон“ (20 март от 23:00 ч.). Повторенията на двата филма ще се излъчат на 21 март от 15:00 и от 17:00 часа.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !